Bărbatul observă caii întinşi pe iarbă și îi aude cum sforăie

Bărbatul observă caii întinşi pe iarbă, dar pe măsură ce se apropie, situaţia devine din ce în ce mai amuzantă

Loading...

Caii par să aibă întotdeauna personalităţi unice. Câteodată aceştia reacţionează într-un mod în care nimeni nu s-ar aştepta, nici chiar proprietarul lor. Ce poate fi mai straniu decât o mulţime de cai întinşi direct pe iarbă, sforăind la unison?

Într-una din zile, Ben Hansen a mers pe pajişte pentru a supraveghea caii ce-i avea în proprietate când a observat un lucru extrem de ciudat.

Animalele se aflau în mijlocul câmpului, însă nu în picioare păscând iarba crudă, ci întinşi cu toţii la orizontală. În timp ce unii oameni ar presupune că există ceva în neregulă atunci când vedem un cal întins pe pământ, acest lucru este cât se poate de normal.

Caii, de obicei, dorm în picioare, dar pentru a obţine un somn odihnitor, ei ajung să se întindă pe iarbă în cel mai natural mod. Animalele ecvestre fac acest lucru atunci când sunt foarte relaxate şi se simt în siguranţă.

Aceşti cai trebuie să fi avut o zi dificilă şi lungă, deoarece somnul lor profund dovedeşte acest lucru.

Când Ben s-a apropiat de toţi cei patru cai ai săi, a observat că de fapt aceştia dormeau profund, ba mai mult de atât, chiar sforăiau. Pentru că situaţia era extrem de amuzantă, proprietarul cailor a pornit camera de luat vederi pentru a surprinde câteva imagini nepreţuite.

După cum vedem, caii nu par deloc deranjaţi de faptul că stăpânul lor îi filmează, ci îşi continuă odihna sforăind destul de vocal. Cu cât era mai aproape de ei, cu atât sunetele produse de sforăitul cailor erau tot mai puternice.

Unul dintre cai se străduia din răsputeri să rămână treaz, însă somnul l-a doborât şi pe el ajungând să adoarmă instantaneu şi să se alăture celorlalţi cai care sforăiau în cel mai amuzant mod. Incredibil, dar adevărat!