Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au îngropat securea războiului în plin divorţ! Blonda, toată un zâmbet la braţul lui

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi şochează în plin divorţ! Aceştia par să fi şters cu buretele toate neînţelegerile din ultima perioadă. Cei doi au fost surprinşi la un eveniment monden, petrecând momente plăcute unul în compania celuilalt, fiind mereu cu zâmbetul pe buze.

Loading...

Fanii celebrului cuplu nu ştiu ce să mai creadă! Relaţia lor a avut nenumărate suişuri şi coborâşuri, fiind condimentată atât cu momente frumoase, cât şi cu certuri. După ce cu câteva zile în urmă aceştia au zguduit întreg showbizul cu vestea că divorţează, iar astăzi SpyNews a prezentat în exclusivitate imagini cu cei doi care se certau în stradă, se pare că protagoniştii şi-au găsit din nou liniştea.

Bianca şi Bodi au fost văzuţi la un eveniment la care nu încercau să se evite, ba din contră, părea că totul decurge normal între cei doi, făcând schimb de zâmbete.

La scurt timp după anunţarea divorţului, Alex Bodi a confirmat decizia în exclusivitate pentru SpyNews, susţinând că acesta va avea loc pe data de 3 decembrie.

“Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie.

Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews, acum câteva zile.