Bogdan a plecat să strângă bani în Italia, să-şi termine casa, dar a murit la muncă, într-un accident teribil

Bogdan a plecat să strângă bani în Italia, să-şi termine casa, dar a murit la muncă, într-un accident teribil. Tânărul de 30 de ani din Maramureş ajunsese în Peninsulă cu doar o lună în urmă.

Bogdan Andrei Boncea a murit luni, la Denno, la aproape o lună de când sosise din România, la muncă pe terenurile agricole din zonă, cu gândul să strângă bani să-şi termine casa pe care începuse să o construiască în satul natal. Bogdan conducea un utilaj agricol de culesc fructe şi a pierdut controlul acestuia, răsturnându-se.

Vehiculul s-a răsturnat pe o pantă şi l-a strivit efectiv pe Bogdan, care n-a avut nicio şansă de supravieţuire. A scăpat cu viaţă un coleg ce se afla în utilaj cu el, scrie ladige.it.

Bogdan a mai fost în Italia și în anii trecuți împreună cu alți conaționali cărora nici acum nu le vine să creadă că a murit și care-l plâng alături de familia îndurerată. Băiatul era foarte mândru de casa pe care şi-o construia şi posta constant fotografii cu stadiul lucrărilor, pe contul lui de Facbook.

“Nu te voi uita niciodată, fratele meu”, scrie Adriana, sora lui Bogdan. “Doamne ferește-te, doamne da ce băiat bun ai fost”, scrie Ghiță pe pagina Facebook a lui Bogdan.

“Dumnezeu să-l ierte si putere multă, Cipri să vă puteți susține mama”, scrie și Mariana pentru fratele lui Bogdan. “Dumnezeu să te ierte, colegu”, spune Gabi.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!