Botezatu s-a supărat foarte tare când a aflat că Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi

Fostul prezentator de televiziune Răzvan Botezatu, unul dintre cei mai apropiați prieteni, ai Biancăi Drăgușanu, a mărturisit că a fost supărat pe vedetă că nu l-a anunțat că urma să se căsătorească a doua oară.

Loading...

Însă supărarea lui Răzvan Botezatu a trecut imediat după ce acesta a vorbit cu buna lui prietenă, Bianca Drăgușanu.

„Am rămas șocat și m-am supărat că am aflat de la voi, colegii mei din presă, dar apoi am vorbit cu ea și am felicitat-o După ce am certat-o că nu mi-a zis nimic, evident. Îmi vine sa o mănânc, să o 0m0r cu mâna mea, aș fi dat orice să fiu lângă ea în asemenea momente…

Nu mă așteptam la așa un gest nebun din partea ei… dar prin câte am trecut alături de ea, nu mă mai miră nimic. Eu știam că e în divorț Alex Bodi, dar dacă s-au căsătorit înseamnă că a divorțat și a fost liber să își trăiasca iubirea alături de Bianca.

Mă bucur pentru ei. Și așa Bianca își mai dorește un copil, așa că nu m-ar mira să facă și un al doilea. Ce pot să îi mai doresc? Casă de piatră”, a declarat Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit joi, 1 august 2019, pentru a doua oară, cu alesul inimii ei, Alex Bodi. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, din mariajul cu acesta rezultând o fetiță, Sofia Natalia.