Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au reîntors la Ferma. Cum au reacționat când au văzut locația

Cuplul format din Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-a format în show-ul ”Ferma. Un nou început”, așa că cei doi au decis că, după nuntă, ar fi interesant să se reîntoarcă în locul care le-a fost început. Cum au reacționat când au văzut locația?

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au început povestea de dragoste la cabana din Văliug, locul unde s-a filmat ”Ferma. Un nou început” de la Pro TV. Deși povestea lor de iubire părea una care nu se va întinde ca un arc peste timp, ori nici măcar nu va ajunge la ceva mai mult decât ce s-a întâmplat în cabană în momentul când o vor părăsi, se pare că lucrurile au rezistat.

Cei doi și-au oficializat în această vară relația, iar după ce evenimentele din viața lor s-au încheiat, respectiv nunta și petrecerile de după, au decis să revină „la origini”. Cuplul s-a reîntors în camera fermierului din actuala Vilă Klaus și au văzut camerele renovate de ei pentru copiii care vor veni în tabără.

Cum au reacționat când au văzut locația
Mai mult, Pastramă și Brigitte au inspectat fiecare colț al fermei, ajungând, în final, și la patul în care și-au început povestea de iubire, unde s-au odihnit preț de câteva minute.

Brigitte, îmbrăcată într-o salopetă din denim, cu umerii goi, neavând bretele care să îi susțină bustul plin, a fost la un pas să rămână în sânii goi în timp ce se odihnea alături de soțul ei în patul cu pricina, lucru care se poate observa din filmulețul postat chiar de brunetă pe Instagram.

În timp ce vedeta se acoperea pe cât posibil, guraliv și cu o sinceritate aparte, dusă spre laudă, Florin Pastramă dădea detalii picante despre cum a cucerit-o pe Brigitte. Pentru a nu da tot din casă, fiind atentă, de obicei, la cum apare în lume, a avut grijă să îl oprească la timp pe soțul ei.

View this post on Instagram

#ferma #backinthefarm @florinpastrama @fermaprotv

A post shared by BRIGITTE (@brigitte_pastrama) on