Câinele se strecoară în spatele unui om aflat în scaunul cu rotile

După un accident îngrozitor, Danilo Alarcon din Davao, Filipine, a rămas paralizat, neştiind cum să îşi mai continue viaţa în acest mod. Oraşul în care trăieşte nu este adaptat persoanelor ţintuite într-un scaun cu rotile şi nu vedea nimic altceva decât că problemele şi depresia se vor aşterne în calea sa.

A fost momentul în care în viaţa lui Danilo a apărut un înger… Un înger care avea să-i aducă imediat speranţă şi ajutorul de care avea atâta nevoie.

Un accident de motocicletă l-a lăsat pe Danilo cu răni atât de grave, încât a ajuns în cele din urmă într-un scaun cu rotile. Verdictul medicilor a fost devastator: Danilo urma să-şi petreacă restul vieţii paralizat de la talie în jos.

A înţeles rapid că îl aşteaptă multe obstacole şi probleme, totul devenind şi mai dificil deoarece oraşul său natal şi străzile nu erau adaptate persoanelor cu dizabilităţi.

Din fericire pentru Danilo, viaţa i-a surâs deoarece nu a trecut mult timp până să întâlnească un câine numit Digong. Cei doi au devenit imediat cei mai buni prieteni.

Bărbatul şi câinele au locuit împreună timp de şapte luni, iar Danilo l-a învăţat pe Digong să-l ajute prin împingerea scaunului cu rotile atunci când era nevoie. Fără prietenul său cu patru picioare, Danilo ar avea dificultăţi chiar şi la ieşirea din casă. Acum însă, datorită lui Digong, el poate ieşi la cumpărături şi poate face lucruri obişnuite, ca orice altă persoană!

Povestea lor face înconjurul lumii, fiind publicată inclusiv de site-uri precum Daily Mail. În plus, filmarea în care apar cei doi protagonişti a devenit virală datorită unei femei pe nume Faith Revilla şi soţului său Danjo, care i-au surprins de mai multe ori împreună pe cei doi prieteni.