Cainele vorbitor care a uimit lumea! A primit 4 de „DA” cu ochii inchisi

Asa ceva nu ai vazut niciodata: un caine chiar vorbeste si canta! Marc Metral are 61 de ani, este din Paris si s-a prezentat la preselectiile Britain’s Got Talent dorind sa cucereasca lumea.

Loading...

Dar nu singur, ci cu domnisoara Wendy, un caine deosebit, cu un talent aparte.La inceput juratii au fost confuzi, pentru ca au crezut ca au de a face cu un caine netalentat. Apoi, Miss Wendy a inceput sa vorbeasca si sa cante, chiar in mai multe limbi.

Juratii au fost impresionati, la fel ca publicul. Francezul si patrupedul sau au primit 4 de DA si au mers in faza urmatoare a competitiei.

Cei patru membri ai juriului – Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon si David Walliams, au fost absolut fascinati de acest numar neobisnuit. Simon a marturisit ca dintotdeauna si-a dorit sa vada un caine care sa vorbeasca si sa miaune ca o pisica, iar acum se pare ca dorinta i-a fost indeplinita.

De fapt aceasta reactie a catelusei se datoreaza lui Marc, un ventriloc care inca de la varsta de sapte ani si-a descoperit acest talent incredibil, iar acum participa cu succes la emisiuni TV si in spectacole ce se desfasoara in diferite parti ale globului.

Ce fac, de fapt, ventrilocii?

Bineînţeles că vocea marionetei vine de la ventriloc. Apropo, „ventriloc” nu este un cuvânt ciudat? Ştii ce înseamnă, de fapt? Cuvântul provine din latinescul „venter”, care înseamnă „buric” şi „loqui”, tradus prin „a vorbi”. Deci, ventriloc înseamnă „cel ce vorbeşte prin buric”!

Acest nume a apărut atunci când se credea că acest stil de a vorbi este rezultatul folosirii stomacului într-un mod special, în timpul inspiraţiei. Dar nu aceasta este metoda.

Un ventricol formează cuvintele normal. Dar ce face el este că permite aerului să fie expirat încet, tonul vocii este schimbat, iar gura se deschide cât de puţin posibil. Limba este poziţionată în spatele gurii şi se mişcă doar vârful ei.

Presiunea este pe corzile vocale, iar tonul înăbuşit împrăştie sunetul. Cu cât presiunea este mai mare, cu atât iluzia că sunetul provine de la distanţă e mai reală.Ştiţi că aceasta este o artă foarte veche? Arheologii care au studiat ruine antice egiptene şi ebraice cred că ventrilocii existau chiar şi în acea vreme. În Atena din Grecia antică era un ventriloc celebru numit Euridice, care avea mulţi ucenici..

Eu sincer cand am vazut pentru prima data nu-mi venea a crede ochilor. Am spus „asa ceva nu exista, nu pot sa cred ceea ce vad, e chiar imposibil!”