California este în foc, vă rugăm să vă rugți pentru noi. Suntem în mare necaz

Mai jor redam cuvintele unui internaut din California care a trecut ca prin iad.

„Fratilor, toata california este in foc va rugam sa va rugati pentru noi. Ieri m-am speriat, nu putem respira din pricina fumului…ne ustura ochii, gâtul si nu putem respira aer curat, poluarea este foartet mare. Domnul sa va rasplateasca. Nu pot pleca, se blocheaza toate drumurile si e tot mai periculos. Universitatile s-au oprit.

Arde si Sudul, arde si Nordul. ?Orașul Malibu e in flacari. Ard palatele bogatilor cum arde miristea. DUMNEZEU A INTRAT la JUDECATĂ CU NELEGIUIREa! Nu avem unde fugi. Focul inainteaza cu asa o viteza ..încât oamenii sunt neputinciosi. E usor sa arzi de viu???

??ACUM ÎN ACESTE CLIPE GROAZNICE, MA CERCETEZ si mă văd pe nicăieri!??

Orasul “Paradis” a ars tot!!!! ABSOLUT nimic nu a mai rămas,

E prima plagă din viata mea cu care ma confrunt! !! Rugați’va pt noi. .Suntem în Maree Necaz ❗??”

Nu cred ca eu daca traiesc in Romania sunt mai bun, mai sfant si curat fata de acest frate care trece prin situatii greu de imaginat. Poate sunt mai pacatos, poate mai rau. Tot ce trebuie sa fac este ma pocaiesc in dreptul meu, sa te pocaiesti in dreptul tau si asa mai departe.

Tot ce pot face, si ce puteti face este sa ne rugam pentru acesti frati, sau oameni care au nevoie de ajutor. Va rugam sa nu uitati! Aduceti-va aminte si de ei. Sunt oameni si Mantuitorul a spus: Rugati-va pentru toti oameni.

Mai jos va [prezentam materialul video:

https://www.youtube.com/watch?v=lO4taqi-yUI

 

Sursa> Ioan Cioboata