Cântărețul Tiberiu Ceia este în doliu. Soția lui a murit, după o lungă suferință

Momente cumplite pentru cântărețul Tiberiu Ceia. În vârstă de 79 de ani, îndrăgitul interpret este acum în doliu, după ce soția lui a murit.

Loading...

Anca Ceia s-a stins miercuri, pe 2 octombrie, după o luptă îndelungată cu o boală nemiloasă.

Tiberiu Ceia este în doliu. Soția interpretului de muzică populară a murit miercuri, într-un spital din Timișoara, conform Click!

Anca Ceia, de profesie cadru didactic, s-a luptat mulți ani cu o boală nemiloasă, care, într-un final, a ieșit învingătoare.

A murit soția lui Tiberiu Ceia
Anca Ceia și Tiberiu Ceia au fost căsătoriți mulți ani de zile, mai exact jumătate de secol, iar acum îndrăgitul interpret bănățean îi duce lipsa femeii care i-a dăruit un copil.

Cei doi au împreună un fiu, pe nume Cristian (50 de ani), care locuiește de 22 de ani în California, Statele Unite.

Și el este căsătorit la rândul lui, cu o americancă, și are o fiică pe nume Julia, care împlinește 20 de ani în luna noiembrie.

„În primul rând, am fost doi prieteni foarte buni care se iubeau. Şi, în timp, am ajuns la concluzia că nu putem trăi unul fără altul, că ne completăm.

Eram înţelepţi amândoi, dar mai ales soţia mea. Ea era cea care menţinea balanţa.

Dacă vedea că eu am o perioadă dificilă şi nu putea să mă ajute din prima, mă lăsa în apele mele. Iubirea noastră din tinereţe s-a transformat într-o prietenie ce nu poate fi spulberată.

Aşa că prietenia şi înţelepciunea, mai ales a femeii, sunt ingredientele ce ţin o căsnicie”, declara Tiberiu Ceia, în urmă cu ceva ani.

Anca Ceia va fi înmormântată vineri, pe 5 octombrie, la Timișoara.