Care este motivul divorțului dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns la divorț la doar trei luni de când au semnat certificatul de căsătorie în fața ofițerului stării civile.

Loading...

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să divorțeze, iar cauzele au fost explicate succint de către omul de afaceri, care a spus că este vorba de incompatibilitate între ei și de faptul că fiecare își dorește altceva de la viitor.

Ei bine, iată că acum ies la iveală noi detalii din relația lor și se pare că motivul real care i-a condus la divorț au fost episoadele de violență ale lui Alex Bodi:

„Au fost patru episoade de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână.

În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, – au declarat surse din apropierea cuplului pentru click.ro. Bianca Drăgușanu a ajuns la Urgențe din cauza durerilor pe care le acuza, iar informația a fost confirmată de surse medicale din cadrul Spitalului Floreasca pentru click.ro.

De asemenea, urmele lăsate de furculița înfiptă în mâna Biancăi de către soțul său sunt vizibile într-o postare pe care aceasta a publicat-o pe contul de Instagram.