CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. S-a dat de gol, curg felicitările pe Facebook înainte de marea finală. Surpriză uriaşă

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Marele premiu de 30.000 de euro i-a revenit lui Alexandru Comerzan (31 de ani), concurent care face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Deja, pe contul de Facebook al acestuia au apărut felicitările.

Loading...

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Conform click.ro, Chef Scărlătescu a câștigat sezonul acesta alături de Alexandru Comerzan. Potrivit sursei citate, Florin Dumitrescu nu a mai avut niciun concurent la ultima bătălie a preparatelor. Snrin Bontea a rămas să se bazeze pe Bobby și Alex, iar Cătălin Scălătescu l-a adus pe Comerzan în finală, cel care a și câștigat cei 30.000 de euro.

Alex i-a cucerit pe jurații de la Antena 1 încă de la prima sa apariție. Concurentul despre care se spune că este câștigătorul Chefi la cuțite vine din Chișinău și se declară un fan al emisiunii care a înnebunit România.

“În general sunt un chef liniștit, mai ales dacă decurg lucrurile așa cum îmi place mie. Dacă aș rezuma la doar trei cuvinte…organizat, hotărât și inventiv, îmi place mult să experiementez’, a declarat Alex la Antena 1.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Alexandru Comerzan are 31 de ani, este de profesie chef bucătar și este din Chișinău. Iubește bucătărie și recunoaște că, de multe ori, pentru el este pe primul plan.

Și-a rugat soția să nu-l pună vreodată să aleagă între bucătărie și famlie.

“Petrec mai mult timp în bucătărie decât acasă”, a declarat concurentul, care visează să lucreze alături de cei mai experiementați chefi din toată lumea.

Ajung în fața juraților, Alexandru Comerzan și-a văzut prima dorință îndeplinită, aceea de a-i întâlnit pe cei trei chefi. Și-ar dori să meargă în echipa lui Dumitrescu, iar de la Scărlătescu a primit un sfat prețios, acela de a renunța la a fi neîncrezător în propriile sale forțe. Este printre cele mai bune farfurii pe care le-au gustat”, au spus chefii la unison. Bravooo!

Citeste continuarea