Cazul Caracal și-a pus amprenta asupra anchetatorilor. ”Miroase a cimitir!”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a făcut dezvăluiri despre cum decurg căutările de probe în cazul cri’melor de la Caracal. Acesta spune că Gheorghe Dincă nici nu mai vorbește, ci doar le face semne anchetatorilor unde să sape. Avocatul punctează faptul că anchetatorii nu vor pleca din casa lui Gheorghe Dincă până nu verifică tot.

Loading...

Cum decurg căutările sub atenta observație a lui Gheorghe Dincă

„Va trebui să se curețe locul. Înaintea săpăturilor se va scana terenul. Să vedem dacă sunt gropi și ce se întâmplă acolo. Se va intra și în casă, în buncăre, subsoluri. Se va intra în toate. Procurorul a spus că nu pleacă de aici până când nu verifică tot. Omul construia lucruri și se ocupa de multe chestiuni.

El pare boierul. Oamenii au scos mizeria, au pus-o în sită. El (Gheorghe Dincă n.r) arată cu degetul acolo și ei sapă după șoșoni. Sunt puși într-o postură ingrată. Au ajuns să facă lucruri ciudate. Nici nu vorbește, e așa plictisit. El este boierul care dă ordine. Miroase a cimitir, a hoit din pereți”

Pereții casei lui Gheorghe Dincă vor fi scanați

Luni dimineața s-au reluat căutările de probe în casa lui Dincă după ce anchetatorii au adus un nou mandat de percheziţie. Marți va fi adus un aparat special ca terenul să fie scanat iar dacă vor fi nereguli, anchetatorii vor sparge cimentul. În plus, toți pereții casei lui Gheorghe Dincă vor fi verificați și scanați de către anchetatori, pentru a se putea observa posibile cadavre zidite în pereții casei.

Încă se așteaptă rezultatele de la IML în ceea ce privește oasele găsite de anchetatori într-o pădure din Caracal, unde au ajuns la indicațiile crim’inalului Gheorghe Dincă. Acesta le-a spus anchetatorilor că acolo sunt oasele „fetei din luna mai”. Luiza Melencu însă a fost răp’ită în luna aprilie, ceea ce dă o urmă de speranța familiei fetei, care speră să fie în viață.