Ce a FĂCUT CRISTINA ȚOPESCU ÎN SEARA ÎN CARE AR FI MURIT. AVEM IMAGINILE

Cristina Țopescu a s-a stins din viață la finalul anului trecut!

Loading...

Ea a fost găsită fără suflare în casă, însă, duminică, 12 ianuarie, după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de anul trecut. Regretata prezentatoare avea doar 59 de ani.

CANCAN.RO, vă prezintă, în premieră, ce a făcut Cristina Țopescu în seara în care ar fi murit. Potrivit contului personal de socializare, aceasta ar fi vizionat un film pe postul TVR.

Fiica cunosctului comentator sportiv a urcat mai multe fotografii pe care le-a realizat în seara zilei de 26 decembrie.

Filmul a marcat-o, clar, din moment ce a realizat mai multe capturi pe care, ulterior, le-a postat pe Facebook.

Cristina Țopescu, interzisă în TVR
Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea.

În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret, după care i-a fost interzis să mai intre în TVR! Era vorba de dosarul familiei Țopescu.

Tatăl ei, Cristian Țopescu, căzuse în dizgrația Prtidului Comunist, după ce și-a dat cu părearea, în timpul meciului Suedia – România, 0-1, că unii jucători romani ar trebui lăsați să evolueze în străinătate.

După absolvirea Facultatii de Limbi straine, Sectia engleza-italiana, Cristina a dat meditatii, a fost corector la „Contemporanul” si a inceput sa scrie in revista „Cinema „.

S-a apucat sa traduca filme care circulau pe casete video. In 1991 a revenit la TVR, iar ultimele apariții au fost ca prezentator de stiri la Prima TV.

Citeste mai mult pe cancan.ro