Ce a pățit un reporter TV care a fost victima unui furt. „Domnilor polițiști, 10 zile mai târziu nu doar că nu m-ați sunat, ci mi-ați trimis hoțul acasă”

Corina Matlinschi se afla în localitatea Manasia, din județul Ialomița, de unde făcea o transmisiune live în data de 15 august. Atunci, ei și unuia dintre colegi le-au fost furate rucsacurile din carul de transmisiune, astfel că reporterul a apelat la poliție.

„“Eu pe cine caut?” SAU “Domnișoară, să vă țin acum morală?” Au fost întrebările adresate de unul dintre polițiștii din Urziceni veniți după apelul la 112. Pe 15 august, de Sf Maria mie și unui coleg ne-au fost furate rucsacurile din carul de transmisiuni în timp ce făceam un live, la 10 metri distanță.

Se întâmpla în Manasia, județul Ialomița (acel județ unde te furau în voie la Sinești și unde o echipă RTV aproape a luat bătaie tocmai pentru că făcea un material despre asta). “Vă luăm declarații și vedem ce putem să facem.

” Cei doi pleacă, citez “să periem locurile din oraș unde știm că-și fac veacul hoții””, a scris Corina Matlinschi în mediul online. Aceasta afirmă că polițiștii i-au găsit pe hoți și i-ar fi învățat cum să scape de dosarul penal.

„După o oră, stăteau la birouri în secția de poliție. Mai târziu am înțeles de ce. Pe hoți i-au găsit. Cu ajutorul unei camere de supraveghere din zonă. Nu doar că i-au găsit, ci i-au și învățat cum să scape de dosarul penal.

Domnilor polițiști, 10 zile mai târziu nu doar că nu m-ați sunat, ci mi-ați trimis hoțul acasă. Deși aveați numărul meu de telefon. Dar de ce să vă deranjați… țiganul m-a găsit și singur. Tatăl a luat totul asupra lui, așa cum l-ați învățat ca să nu-l rețineți pentru 24 de ore pe fiul minor.

cte, bani, chei, carduri. Tot. Doar să ne împăcăm la mediator. “A greșit, ne pare rău, vă dau totul înapoi, suntem de bună credință”. Ei au fost, dar dvs. domnilor polițiști? Apropo, mulțumesc. A ajuns și la mine numărul dosarului penal.

Mi l-a dat hoțul. Nu ați vrut să comunicăm decât prin purtătoarea de cuvânt, însă eu nu sunt așa apropiată de ea cum sunteți dvs. de hoți. Și nici nu cred că cei care nu lucrează în presă sună la purtătorii de cuvânt când sunt victimele unor infracțiuni”, a mai spus ea

„Apropo…Nici după cazul Caracal n-ați scăpat de treaba asta cu “Domnișoară, se putea și mai rău”… și când vorbele astea mai vin și de la adjunctul poliției de acolo… Păcat.

Unii dintre colegii dvs chiar își dau interesul și merită respect. Dar sunt blamați și ei din cauza …a ce? O fi incompetență, o fi delăsare…rea voință sau ce… Poliția Româna- siguranță și încredere.

Pentru cine? P.S. Mă gândesc că vă gândiți că am lucruri cu care să pot să demonstrez ce am scris mai sus. Nu că ar mai conta acum. Ați scăpat de făcut hârtii și de data asta”, a încheiat reporterul.

%d blogeri au apreciat: