Ce au gasit anchetatorii in zona indicata

Gheorghe Dinca si-a schimbat din nou declaratia si pare ca ii plimba pe procurori dupa tinte false.

Loading...

Dupa marturisirile facute la audieri de suspectul Gheorghe Dinca, luni, reconstituirea omo’rurilor si cautarea trup’urilor neinsufletite i-au dus pe anchetatori pe un drum catre malul Dunarii, unde se pare ca nu au gasit nimic.

Gheorghe Dinca si-a schimbat din nou declaratia

Criminalul le marturisise procurorilor DIICOT initial ca a aruncat tru’pul Luizei Melencu in raul Olt. Luni dupa-amiaza, Gheorghe Dinca a fost dus in zona orasului Corabia, pe malul Dunarii, acolo unde a afirmat ca a aruncat tru’pul Luizei.

Acum anchetatorii vor sa reconstituie pas cu pas aceste fapte abominabile.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca a uci’s-o pe Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani, dar si pe Luiza Melencu, in varsta de 18 ani. El a recunoscut ca le-a luat la ocazia pe cele doua fete, la distanta de patru luni.

Crimi’nalul a recunoscut le-a rap’it pe fete si le-a dus acasa, unde le-a vio’lat si le-a batut. Gheorghe Dinca spune ca le-a uc’is pe fete.

Procurorii au gasit bijuteriile fetei in locuinta lui Gheorghe Dinca

Ultima sa victi’ma, Alexandra Macesanu, a sunat de mai multe ori la 112 pentru a cere ajutor autoritatilor.

Le-a descris casa in careera tinuta, le-a spus ca in curte vede mai multi copaci, iar agresorul are caini peri’culosi, le-a spus chiar si cum arata cel care a rap’it-o si a vi’olat-o, ba, mai mult, le-a spus chiar si cartierul in care a fost dusa!

Toate detaliile oferite insa nu i-a ajutat la nimic pe politisti. Acestia au bajbait aproape 19 ore pana au ajuns la poarta crimi’nalului. Odata ajunsi la locasia respectiva, politistii au asteptat patru ore la poarta, deoarece mandatul nu le permitea intrarea in locuinta respectiva decat dupa ora 6 dimineata!

Cand au intrat intr-un sfarsit in casa barbatului, au realizat ca au venit prea tarziu. Procurorii au gasit bijuteriile fetei intr-un butoi unde se pare ca ar fi ince’ndiat cad’avrul tinerei de doar 15 ani.