Ce au găsit polițiștii în curtea lui Gheorghe Dincă

La prima percheziție efectuată pe proprietatea lui Gheorghe Dincă au fost găsite mai multe mănuși chirurgicale, de diferite dimensiuni, utilizare recent. Acestea erau aruncate pe jos.

Loading...

Mihaela Brooks, profilerul din cazul Mădălina Manole, susține că mănușile nu aveau ce să caute în locul respectiv.

Varianta conform căreia ar aparține anchetatorilor a fost demontată ferm de specialista în criminal-profiling.

”Un detaliu care este totuși foarte curios și indică multe semne de întrebare: în imaginea din stânga este uin morman de mănuși.

Sunt pe niște pungi de plastic, există și o cârpă și niște sticle de apă de branduri diferite. Această imagine a fost luată de poliție la prima oră, când au ajuns la casa odi’osului.

Aceste mănuși chirurgicale au fost folosite. Mânușile chirurgicale sunt pe 4 mărimi: mici, mijlocii, largi și extralargi.

Cei care sunt obișuniți să folosească mănuși în profesia lor sau din alte motive le folosesc destul de des, încep să-și formeze un obicei în a-și scoate mânușa și fiecare persoană care o folosește are un stil anume de a scoate mânușa. (…)

Gândindu-ne la ce fel de om este odi’osul, personalitatea lui, igiena lui personală, la felul în care arăta casa, la meseria pe care o avea, de mecanic, reparații și tinichigerie, la ce-i trebuia astfel de mânuși chirurgicale, de unde le are?

Poliția ar trebui să le separe pe categorii, pe măsuri și sper să se găsească și un ADN acolo.

Aceste mânuși nu par a fi acolo de foarte multă vreme”, spune Mihaela Brooks într-un video postat pe Youtube.

Prezența mănușilor chirurgicale în curtea lui Gheorghe Dincă nu a fost comentat în nici un fel de anchetatori care au mers până acum pe două scenarii: cri’mă sau trafic.