Ce făcea Dincă în timp ce în ”casa lui” se făceau cercetări

În ultimele zile, Gheorghe Dincă a fost adus la reședința sa din Caracal pentru a se face percheziții. Iar paparazzi au reușit să surprindă câteva cadre inedite cu ”monstrul”, în timp ce anchetatorii făceau cercetările de rigoare. Ce credeți că făcea Dincă în timp ce în ”casa groazei” se căutau noi indicii ale faptelor sale?

Loading...

Ce făcea Dincă în timp ce în „casa groazei” se făceau cercetări?

De când s-a aflat că este autorul celor două cri’me din Caracal, Gheorghe Dincă a afișat o atitudine calmă. Puține au fost momentele în care și-a pierdut cumpătul, chiar dacă descoperirile au fost cel puțin șoc’ante. Ei bine, aceeași atitudine calmă a afișat-o și ieri, când anchetatorii se aflau la ”casa groazei”.

Ba mai mult de atât, în fotografiile surprinse de paparazzi, Gheorghe Dincă apare… relaxându-se. Da, în timp ce pe proprietatea sa s-au făcut mai multe săpături, Dincă apare întins pe un pat, într-un cort pus de anchetatori.

Dincă, ”istovit” de nenumăratele cercetări la fața locului

După ce mai multe zile i-a jucat pe degete pe anchetatori, ducându-i chiar și pe piste greșite, crimi’nalul din Caracal pare că… a obosit. Bărbatul de 66 de ani apare istovit în aceste ultime imagini. Aparent, în tot acest timp, Dincă a avut tot felul de cereri.

Chiar zilele trecute, bărbatul de 66 de ani s-a plâns că cei care îl țin în arest îl servesc cu… apă caldă! Acesta a făcut o plângere cu privire la acest lucru, cerând să primească apă rece și hrană.

Citeste mai mult: “ALEXANDRA ESTE VIE”. ANUNȚUL BULVERSANT FĂCUT DE FAMILIE ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP