Ce i-a spus Alexandra Măceșan la telefon

Agentul de Poliție căruia i s-a făcut legătura a vorbit despre ziua în care Alexandra a fost uc’isă de crim’inalul din Caracal.

Loading...

Agentul de Poliție, Viorel Florescu, cel căruia i se face legătura de fiecare dată de la STS, a povestit la RTV ce s-a  întâmplat în ziua în care s-a confruntat cu ter’ifiantul caz din Caracal, unde două fete au fost uc’ise.

Bărbatul a povestit la RTV conversația pe care a avut-o cu Alexandra Măceșan la telefon în ziua în care a fost uc’isă.

„N-am avut nicio clipă o atitudine refractară, cum îi zice acolo (raportul MAI, n.r.), pentru că mi-am dat seama din primele cuvinte ale ei şi plângea, suspina, deci nu aveam cum să nu reacţionez la treaba asta.

Din contră, i-am spus de nenumărate ori să stea liniştită că ajunge un echipaj de poliţie acolo, la ea. (…) Am întrebat-o cum a ajuns acolo sau cum se află zona respectivă.

Noi, de la dispecerat, nu cunoaştem zona Caracalului. (…) Nu cunoaştem cum ar zis ea: „Am trecut pe lângă un dig şi sunt în Bold, cam aşa ceva”.

Nu ştiam ce e acela Bold, de aia îmi aduc aminte că am întrebat-o: „Bold e în judeţul Olt acolo, ce e?”. Şi atunci ea a zis: „Staţi puţin că am găsit eu o carte de vizită” şi mi-a citit de pe ea, numele, ce scria acolo”, a spus ofițerul seara trecută.

A doua oară când Alexandra a sunat, ea i-ar fi spus ofițerului de Poliție că ”sunt fata ră’pită”, după ce a fost întrebată cine e.