Ce meserie are, de fapt, Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără a lui Liviu Dragnea

Pe 12 aprilie, odată cu mitingul PSD din Craiova, Dragnea a anunțat că urmează căsătoria cu Irina Tănase. Pe scena din Craiova, în timpul discursului susținut în fața spectatorilor și a iubitei sale, Dragnea a spus că „dacă o să fie ce o să fie” (căsătoria – n.r.), îi roagă pe Claudiu Manda și Olguța Vasilescu să le fie nași, relateaza Playtech.

Înainte de acest moment, președintele PSD a fost căsatorit aproape 30 de ani cu Bombonica, de care a divorțat în 2015.

Ce meserie are Irina Tănase
Irina Tănase este din Bucureşti. Ea a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice.

Irina Tănase s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. Mai mult, a ajuns în atenția presei odată cu Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București. Atunci a avut loc în față, alături de femeile din PSD.

La câteva luni după Congresul PSD din 2013, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării.

După opt luni, Irina a devenit asistenta lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a avut succes în a-l seduce pe liderul PSD. Sau viceversa, încă nu e clar cum a stat treaba. Ea e o prezenţă plăcută şi descurcăreaţă, după cum o descriu apropiații.

În 2017, RISE Project a scris despre cum Irina a fost secretara lui Dragnea. Liderul PSD a dus-o de mai multe ori în Brazilia, la Fortaleza. Prima oară a ajuns acolo când avea 21 de ani, abia devenise de două luni secretara sa și a fost însoțită de fostul coleg din facultate al lui Dragnea, Mugurel Gheorghiaș.

În declarația de avere din 2016, Irina Tănase a menționat doar venitul anual de 24.122, obținut din salariul de la Ministerul Dezvoltării și a declarat că nu deține autoturisme și apartamente.

Nu în ultimul rând, ea a lucrat și la Asesoft International, pe când era deținută de Sebastian Ghiță și Irina era studentă la facultate.

Aceasta a reușit să impresioneze și alți oameni din PSD. Vorica Dăncilă, premierul PSD, a descris-o drept o tânără foarte decentă, drăguţă şi modestă.