Ce meserie are mama Mirelei Vaida.Vedeta de la„Acces Direct”este extrem de mândră de cea care i-a dat viaţă

Mirela Vaida se poate declara un om norocos. Vedeta are totceea ce îşi poate dori de la viaţă.

Loading...

Un soţ iubitor, treicopii sănătoşi şi susţinere necondiţionată din partea părinţilor şi a socrilor.

Mirela Vaida are o relaţie frumoasă atât cu cei care i-au datviaţă, cât şi cu părinţii soţului său, mai ales că fiecare o ajută şi o sprijină cum poate mai bine.

Ba chiar din această toamnă, soacra vedetei a decis să-şi laseoraşul natal şi s-a mutat în Bucureşti, pentru a avea grijă de cei trei nepoţei.

Mirela Vaida a povestit de fiecare dată că are o relaţie excelentă cu soacra.La fel se întâmplă şi în cazul mamei sale, care o ajută cum poate, ţinândcont de faptul că aceasta se află încă în activitate profesională.

Mama îndrăgiteiprezentatoare de la Acces Direct este cadru didactic, iar fiica sa este cum nu se poate mai mândră de ea.

După ce a devenit la rândul ei mamă, Mirela Vaida înţelege mult mai binesacrificiile pe care mama ei le-a făcut de-a lungul vieţii pentru ea, astfel că dragpostea şi respectul pentru aceasta sunt uriaşe.

Acum, când mama ei a plecat cu elevii la colindat, MirelaVaida a decis să facă public un filmuleţ cu mama ei, arătându-le fanilor imagini emoţionante.

În plus, Mirela Vaida a postat şi un mesaj de suflet pentrucea care i-a dat viaţă.

„Mama mea,Elena Boureanu, cu ai ei elevi, la colindat!!Felicitări, mama! „, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

După ce au văzutimaginile, şi fanii vedetei au felicitat-o pe mama Mirelei Vaida pentru dragostea pe care o arată pentru meseria sa.