Ce pretenții are Gheorghe Dincă

Care sunt pretențiile pe care le are Gheorghe Dincă de la anchetatorii care caută adevărul în cazul crimelor de la Caracal. Sursa foto: a1.ro

Loading...

Gheorghe Dincă se joacă cu mințile și răbdarea anchetatorilor de la DIICOT București. După ce criminalul din Caracal i-a indus în repetate rânduri pe anchetatori se pare că Dincă deține în continuare puterea.

Ce pretenții are Gheorghe Dincă când vorbește cu anchetatorii

Gheorghe Dincă se pare că deține puterea în timpul cercetărilor de la casa sa din Caracal. Criminalul celor două adolescente: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu are mai multe pretenții de la anchetatori. Se pare că Dincă cere apă rece, stă numai la umbră și beneficiază de haine curate și țigări, potrivit RTV.

Anchetatorii îi fac toate aceste mofturi pentru a reuși să scoată de la el cât mai multe informații privind cazul de la Caracal. În situația în care Gheorghe Dincă vrea să stea jos și nu este un scaun liber, sursa citată spune că unul dintre anchetatori se ridică și îi oferă locul.

Un polițist discută în privat cu criminalul de la Caracal

Fostul avocat din oficiu al lui Dincă, Bogdan Alexandru a declarat că un polițist a reușit să intre în mintea criminalului de la Caracal. Se pare că după ce a discutat cu acest polișist căruia Dincă îi spune pe numele mic, criminalul celor două adolescente a oferit mai multe informații despre caz. Dincă a cerut de mai multe ori să discute singur cu respectivul polițist. „După ce a stat de vorbă cu polițistul a recunoscut totul.”, a spus fostul avocatul a lui Dincă.

„M-a rugat să rog anchetatorii să-l trimită pe domnul polițist respectiv să discute cu dânsul. Mi-a indicat numele. Îl știa pentru că purtaseră discuții anterioare, nu stiu dacă în ziua de dinainte. Mi-a atras atenția când i l-am adus acolo. M-a rugat să-l las singur cu dânsul. Acest domn polițist s-a aflat acolo și în ziua de sâmbătă și duminică, când am mers pentru prima dată în casa inculpatului.”, a declarat Bogdan Alexandru.