Ce sa faci sa scoti substantele nocive si toxinele din carnea de pui. Trei metode eficiente

Acum puteți consuma carnea de pui și nu trebuie sa vă faceți griji că există substanțe nocive în ea …

Odată, puiul venea la masă direct din curtea bunicii. Vremurile s-au schimbat.

Astăzi, rafturile din supermarketuri sunt inundate cu carne de pui. Și știm cu toții că producătorii sunt departe de a creste pui in mod natural Ei amesteca in hrana pasarilor hormoni de crestere si antibiotice. Antibioticele pot deveni cauza unor reacţii alergice severe.

Un produs prelucrat cu medicamente antibacteriene consumat o singură dată nu poate să provoace daune semnificative, dar dacă sunt ingerate permanent, pot provoca dermatite severe sau edeme.

Antibioticele din carne pot determina, de asemenea, scăderea imunităţii, în special în cazul copiilor. Trebuie să ştim că nivelul cel mai ridicat de antibiotice se întâlneşte în carnea de pasăre.

Hormonii de crestere din carnea de pui – riscuri pentru sanatate – Cercetatorii si consumatorii sunt preocupati de faptul ca riscul de cancer de san poate creste ca urmare a utilizarii de hormoni de crestere in produsele alimentare.

Potrivit expertilor, preocuparea este realista, intrucat resturile hormonale din anumite alimente pot creste, intr-adevar riscul pentru dezvotlarea cancerului de san.

Pubertatea precoce poate fi determinata de hormonii de crestere care se regasesc in carne si produsele lactate.

Cum să fii în siguranță și să iei anumite măsuri de precauție? Iată cum poti sa elimini antibioticele si hormonii din carnea de pasare

Metoda unu – Dacă gătiți carnea de pui, atunci nu mai folositi bulionul sau pasta de rosii. Nu este nimic util în ea. În procesul de gătire toate toxinele din carne ajung direct în bulion. Păsările de curte sunt recomandate pentru supă de pui.

A doua metoda – Dacă decideți să gătiți pui la cuptor, eliminati organele interne. Acolo se acumulează toxinele. De asemenea, recomandăm îndepărtarea pielii.

A treia metoda – Pune puiul în aceasta soluție. Pentru aceasta solutie avem nevoie de 1 litru de apă minerala și câteva linguri de sare. De asemenea, în soluție este bine să adăugați sucul de la 1/4 de lamaie. Se pune puiul în soluție timp de 2 ore. Scurgeți soluția. Faceți una nouă și înmuiați din nou puiul timp de o oră sau două.

În apă minerală se recomandă si păsările de curte. Deci, nu numai că va fi curățată de toxine dăunătoare, ci va deveni și mai moale.

Sursa:psyfor.life