Ce se întâmplă cu corpul neînsuflețit al Cristinei Țopescu? Nimeni nu l-a ridicat de la morgă

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în interiorul reședinței sale dinOtopeni. Din primele informații, vedeta TV și-a pierdut viața încă de la finele anului trecut, însă nimeni n-a știut.

Loading...

Acum, situația se repetă. Deși autopsia a fost finalizată, nimeni nu s-a prezentat laServiciu de Medicină Legală (SML) să ridice trupul neînsuflețit al vedetei. Ce se întâmplă cu corpul neînsuflețit al Cristinei Țopescu în acest moment?

Corpul neînsuflețit al Cristinei Țopescu, neridicat de la morgă
Deși autopsia a fost finalizată, corpul neînsuflețit al Cristinei Țopescu n-a fost ridicat de lamorgă. Mai mult de atât, actele de deces sunt gata,

însă medicii legiști n-au cui să le înmâneze. Potrivit primelor informații, medicii legiști aunotat că moartea acesteia ar fi survenit dintr-o cauză „neprecisă”.

„Acum, vorbim de o cauză neprecizată a decesului. Nu au fost găsite semne deviolență sau ale unor boli cronice. Doar urmele unei operații mai vechi,

de extirpare a uterului. Au fost prelevate probe pentru toxicologie și pentru efectuarea testelor ADN. La o primă vedere, vorbim de un infarct suferit, cel mai probabil, în somn. ”, searată scris în raportul medicului legist, potrivit libertatea.ro.

Doi frați și o mamă în viață
Deși era o persoană solitară, Cristina Țopescu o are pemama sa în viață. Rodica Țopescu locuiește de peste 20 de ani în Germania și păstra o

relație apropiată de fiica sa. La fel și cei doi frați ai vedetei TV. Pesemne, aceștia n-au ajuns încă în România ori nusunt pregătiți pentru a-i ridica corpul neînsuflețit al Cristinei Țopescu de la morgă.

Amintim că vedeta tv a fost găsită în urma unui apel la 112, efectuat de ovecină. Polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al vedetei ieri, alături de două cadavre ale cățeilor ei. Alți 5 căței au fost găsiți în viață.