Ce spun nașii lui Carmen de la Sălciua și ai lui Culiță Sterp, după ce aceștia s-au împăcat

Nașa de cununie a lui Carmen de la Sălciua și a lui culiță Sterp a avut o reacție pe rețelele de socializare, după ce finii ei s-au împăcat. Se pare că femeia este extrem de încântată că cei doi au găsit puterea să treacă peste orgolii și să fie din nou împreună.

Loading...

Ce spun nașii lui Carmen de la Sălciua și ai lui Culiță Sterp, după ce aceștia s-au împăcat

Nașa celor doi artiști a șinut să arate tuturor cât de mult se bucură pentru finii ei și a postat un mesaj frumos, la o fotografie făcută în ziua nunții Ilenei Sterp. „Este o bucurie pt noi să ştim că finii noştri s-au împăcat. Dumnezeu să aibă grijă de ei să le călăuzească paşii spre fericire şi întelegere”, a scris Lena, naşa de cununie a lui Culiţă Sterp şi a lui Carmen de la Sălciua.

Femeia a ales să comenteze și la alte fotografii cu cei doi. „Finuţii mei frumoşi, aşa vă stă vouă bine… împreună”, a mai scris Lena.

Vă remaintim că dragostea dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp a învins și cei doi au ales să se împace chiar dacă divorțaseră și își aduseseră multe acuzații unul altuia. Cei doi au participat în weekend la nunta surorii lui culiță Sterp, Ileana. Ma multe persoane care au fost prezente la frumos eveniment au subliniat faptul că familia Sterp nu a întâmpinat-o cu brațele deschise pe Carmen.

”Carmen de la Sălciua a încercat să fie amabilă, a fost toată un zâmbet, dar… înapoi a primit doar priviri reci. Încerca să lege o discuție cu rudele lui Culiță, dar aceștia o lăsau să vorbească singură, iar apoi, când ea pleca, începeau să vorbească între ei. Nu s-a simțit deloc bine primită, a încercat să o ascundă, dar a simțit că nu prea este iubită acolo”, a povestit un participant la nunta Ilenei Sterp, sora lui Culiță.