Ce spune expertiza grafologică despre suspectul de la Caracal. Profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă Autor: Chivu Ana

Un grafolog cu 25 de experiență în spate i-a făcut expertiza grafologică a crimi’nalului care a redevenit sus’pect principal în cazul Caracal din cauza lipsei de dovezi. Ce susține specialistul despre profilul psihologic al bărbatului de 65 de ani?

Loading...

Expertiza grafologică a suspectului Gheorghe Dincă

Grafologul Mihai-Constantin Dianu a realizat o analiză a personalității suspectului principal în cazul cri’melor de la Caracal, notează Libertatea.ro.Specialistul a subliniat faptul că bărbatul în vârstă de 65 de ani are „gândirea destul de sofisticată și mobilă”, cu toate că majoritatea zvonurilor vehiculate în ultima vreme arătau că Dincă nu deține o inteligență aparte, ba chiar fiind limitat din acest punct de vedere. De asemenea, cu ajutorul semnăturii sale, grafologul a mai sustras faptul că buclele continue și repetate din iscălitura sa indică trăsături legate de moralitatea personajului și probleme de sănătate.

„Se constată, de asemenea, o moralitate care lasă de dorit, precum și o lipsă a afectelor (răceală a sentimentelor). Aceasta în ciuda senz’ualității și a unei dorințe accentuate de relații (sex’uale, fără suport afectiv) cu femeile. În cursul vieții s-au manifestat tulburări ale sistemului nervos, probleme de sănătate ale aparatului uro-genital și afecțiuni în zona pieptului (inimă, aparat respirator)”, a explicat Mihai-Constantin Dianu.

„Ipocrizie, viclenie și talent actoricesc”

Mihai-Constantin Dianu a indicat că Gheorghe Dincă are tulburări și anomalii de comportament. În ceea ce privește relația cu se’xul feminin, Dincă prezintă egoism. De asemenea, este materialist, me’schin pe alocuri și temător. În expertiza grafologică se mai arată și că există asupra suspectului de la Caracal o înclinare spre activitate și instinctualitate nestăpânită.

Ne referim aici la oscilația se’xualitate exagerată versus frână (inhibiție se’xuală) care posibil a condus, în timp, la perv’ersități, capricii, depresii bruște, dar și vehemență și duritate când ceva nu-i convine. Dizarmonia personalității se mai poate manifesta și prin dorința de a relaționa cu multe persoane în opoziție cu tendința spre solitudine”, a completat grafologul „Libertatea”.