Cea mai numeroasă familie din lume locuiește în Ucraina: 346 de persoane! Faceți cunoștință

Acesta este un record mondial.

Șefa Registrului Național al Recordurilor din Ucraina, Lana Vetrova, a scris pe pagina sa de Facebook că pe 8 iulie 2018 va  fi înregistrat un nou record: cea mai numeroasă familie din Ucraina.

Familia, care numără 346 de membri, locuiește în Dobroslav (regiunea Odesa).

Capul acestei familii, Pavel Semenyuk, în vârstă de 87 de ani a lucrat toată viața la Dobroslav în calitate de constructor și a fost căsătorit o singură dată.

Familia Semeniuk: Pavel a avut 13 copii (10 dintre care sunt în viață), 127 de nepoți, 203 de strănepoți și 3 stră-strănepoți!

favorit

Pavel spune că îi iubește pe toți în mod egal. Fiica sa cea mare are vârsta de 66 de ani, iar cei mai mici strănepoți au mai puțin de un an.

Această familie frumoasă ar putea pretinde la un record mondial: în prezent în Cartea Recordurilor Guinness cea mai numeroasă este considerată o familie indiană formată din 192 de persoane.

În timp ce se pregătea înregistrarea acestui record, în familia Semenyuk s-au mai născut trei stră-strănepoți, deci numărul total este de 346 care ar mai putea crește!

favorit

Frumos este ca Dumnezeu a binecuvantat omenirea cu prunci care sa ne fie urmasi, care sa ne fie ajutor si alinare cand vom ajunge la batranete. Domnul Hristos a spus sa lasam copilasii sa vina la el si sa nu-i oprim. Doamne Dumnezeule, ai mila de toti copilasii din aceasta lume, binecuvinteaza-ne copii, nepotii si pe cei dragi ai nostrii.

Daomne ajuta si la cati mai multi copii?

V-ar plăcea să aveți o astfel de familie? Cati membrii ai familiei sunteti?