Cele 10 fraze puternice despre viata, timp si relatii! Atat de adevarate pentru anul 2019!

1. Niciodata sa nu regreti ceea ce ai facut, daca in acel moment ai fost fericit. Atunci cand faci bine si iti pare rau ca ai facut bine, savarsesti un pacat. Buna Dumnezeu va vedea inima si fapta ta si iti va rasplati cu varf si indesat.

2. Sufletul – este unicul care poseda abilitatea de a iubi, corpul nu cauta iubire. Sa nu uitam ca Dumnezeu este Iubire si in vasele noastre de lut El a turnat undelem de iubire. A ierta pe cel ce ti-a gresit este Divin.

3. Cea mai mare confuzie este sa credem ca inca avem mult timp la dispozitie. Bine si intelept este sa invatam sa ne numaram zilele bine. Ele sunt ca fus unui tesator, zboara cu iutime mare. Doamne de-ne o inima pentru anul acesta sa ne iubim bine zilele.

4. Fericirea – este atunci cand parintii iti sunt sanatosi. Pentru un copil sau un parinte de multe ori cea mai mare fericire este sa constati ca esti fericit cand parintele sau copilul iti este sananatos. Sanatatea este mai importanata decat toate cele. Sanatate si fericire sa aveti anul 2019.

5. Un lucru inexplicabil este SUFLETUL. Nimeni nu stie unde se afla, insa toti stiu cand doare. Sufletul omului se afla in corpul omului, de multe ori scris pe sfintele pagini ca este ca intr-o inchisoare dar intr-o zi se va intoarce la Facatorul sau. Sa tineti minte ca atunci cand sufletul doare, el incepe sa lacriumeze. Plangi fara sa te doara nimic. Vii s-a intamaplat?

6. Un intelept a spus: “Cel mai bun medicament pentru om este iubirea si grija.” Cineva l-a intrebat: “Si daca nu ajuta?” Mareste doza – i-a spus inteleptul.

7. Linistea – este mai puternica decat emotiile. Mantuitorul a spus ”Va dau pacea Mea„ In lumea aceasta daca nu ai pace si liniste este un om pierdut. Cauata pe Cel ce-ti poate da Pacea.  Tacerea – este mai puternica decat strigatul. Indiferenta – este mai groaznica decat razboiul.

8. Nu m-am indragostit de tine pentru frumusete. Si nu voi inceta sa te iubesc din cauza batranetii. Un om adevarat trebuie sa inceteze sa fie duplicitar si sa gandeasca bine ca adevarata fericire o primesti doar atunci cand daruiesti iubire.

9. Invata-te sa eliberezi. Fericirea intotdeauna gaseste drumul inapoi. Cineva spunea ca adevarata fericire inseamna Dumnezeu. Fara Dumnezeu vom ramane vesnic nefericiti. Poate spui si crezi ca ai fericire. Ai fericire dara Dumnezeu cat un bat de chibrit care arde se termina si apoi din nou in ”nefericire„. Stai langa Dumnezeu si ai sa fii fericit!

10. Constiinta – este asa… Nu-i mustra pe cei pe care ar trebui, ci pe cei care o au. Acesta constiinta Dumnezeu a pus-o in fiecare din noi pentru binele nostru si a celorlati. Fara constiinta si dragoste am fii oameni reci, ca niste roboti, ca niste bucati de metal.

Daca ti-a placut acest articol scris si editat de un om care isi iubeste aproapele, el doreste sa aduca o licarire in sufletul si inima ta cuprinsa de unele sau altele probleme, te rog fii o lumina si da mai departe pentru ei.

Multumim!