Cele 29 de imagini care ne arată cum crește de fapt mâncarea noastră

Știm cum arată fructele și legumele atunci când stau acolo pe raft în supermarket, de exemplu fructele exotice cum ar fi: kiwi, banane sau mango, iar condimentele ca vanilia, scorțișoara se găsesc mereu până şi în dulapurile bunicii. Dar v-ați întrebat vreodată cum arată acestea înainte de a fi recoltate?

Știați, de exemplu, că arahidele cresc sub pământ sau că vinetele (și roșiile, și multe altele) sunt, de fapt, fructe? Din punct de vedere botanic, fructul este acea parte a plantei care conține semințele.

Vă propunem să vedeți în imaginile care urmează cum cresc unele plante: de la banane, la semințe de susan, acaju și fructele de kiwi, toate sunt surprinse în starea lor naturală. Și suntem siguri că vă vor surprinde, mai ales că nu aveți ocazia să le vedeți în fiecare zi.

Jabuticaba
Caperele
Carambola
Kaki
Curmalele
Quinoa sunt semințele comestibile ale acestor plante.
Pitaya
Mango
Sparanghelul
Piperul negru
Avocado
Wasabi
Bananele
Anghinarele
Rodia
Cafeaua
Scorțișoara.
Șofranul
Kiwi
Migdalele
Vanilia
Cacao
Ananasul nu crește pe copaci, cu ne-am putea imagina, ci pe tulpina unei plante.
Varza de Bruxelles.
Fisticul.
Acaju.
Merișorul.
Arahidele.
Susanul

Fructe care habar nu ai avut drspre ele. Lucruri care sunt cu adevarat bune si deliciose de care viata nu ar mai fi asa buna si delicioasa.Avem rugamintea sa ne spuneti care sunt preferatele dvs. Fructele si le legumele joaca cel mai important rol in alimentatia noastra. Fructele contjn fructoza si nu zahar, zaharul e preparat din trestie sau sfecla prin procedee chimice, pe cand fructele sunt lasate de la Dumnezeu pentru noi.