Cele mai amuzante fotografii din lumea animala. Sa ne descretim fruntile!

Animalele sunt minunate, mai ales cand sunt surprinse in momente amuzante! Mai jos puteti vedea o serie de fotografii realizate pentru concursul Comedy Wildlife Photography, la care participa mereu atat fotografi profesionisti cat si amatori, ceea ce permite fotografierea a cat mai multor animale in cat mai multe ipostaze amuzante.

Castigatorul acestui tip de concurs se selecteaza in functie de cea mai reusita fotografie din punct de vedere al calitatii imaginii dar si in functie de cat de amuzanta este fotografia. Va invitam sa va amuzati privind aceste fotografii.

Sarut plin de pasiune intre doua Broscute regale

Veverita elastica ruda cu Vandamme

Catarare – este activitatea ce trebuie sa faca parte din prpgramul fiecarui pui, fie de om sau animal. Altfel, nu e obosit si se crede Duraceel

Un fotograf profesionist – arta acestei pasiuni de a fotografie te poate costa foarte scump. „Fiti atenti si zambiti ca atfel va papesc„ Spuse ursul Polar

 

Sa zambim…chiar si atunci cand sotia iti inchide Tv la meciul dintre Steaua si Dinamo

A fi fotograf nu este mereu o munca usoara, dar cu siguranta uneori este foarte amuzanta! 

O gluma buna…te tranteste la pamant

 

Amintiti-va…ca sunt prin preajma 

Alb negru, cele mai bune culori pentru ochii.

Ce mai coada de rincer…si asta nu e tot mai am si aripi

E dragilor, cu siguranta ati zambit, pentru ca atunci cand observam sau vedem aceste animalute simpatice foc care ne fac viata mai frumoasa sau mai urata. Va simtiti singuri? Atunci va propunem sa adoptati un animalut sau sa cumparati si o sa aveti ziua si viata mai buna. Spuneti-ne ce animalut aveti sau v-ar placea sa aveti?