Cercetările, în casa groazei din Caracal, continuă! Cum i-a ironizat Dincă pe anchetatori

Perchezițiile, în casa groazei din Caracal, continuă și în prima zi din weekend. Oamenii legii au revenit, sâmbătă – 10 august, pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, pentru a duce mai departe cercetările.

Loading...

Dincă i-ar fi ironizat pe anchetatori la perchezițiile, având o reacție total neașteptată.

Ce le-a spus Gheorghe Dincă, la percheziții, anchetatorilor

Se anunță o zi lungă pentru anchetatori. Ei au revenit, sâmbătă dimineață, la locuința lui Gheorghe Dincă din Caracal, denumită și casa groazei, având în vedere descoperirile șocante care s-au făcut aici.

Detalii noi din anchetă ies la iveală, dar și amănunte despre felul în care reacționează bărbatul de 66 de ani în fața oamenilor legii.

Vineri, în penultima zi de percheziții, Dincă i-ar fi ironizat pe anchetatorii prezenți la cercetările din locuința lui.

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei Melencu, tânăra despre care Dincă a spus că a omorât-o, a vorbit despre atitudinea umilitoare pe care Dincă a avut-o în fața autorităților.

„A zis:”Ah ce frumos că-mi faceţi curat că tot vreau să-mi vând casa”„, a spus avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, la Caracal, potrivit mediafax.ro.