China va deveni țara cu cei mai mulți creștini din lume

CHINA – Până în anul 2030, China va fi națiunea cu cei mai mulți creștini din lume, în ciuda persecuției intense asupra creștinilor din această țară.

Fung Yang un cercetator de la Universitatea Purdue indică faptul că țara comunistă va ajunge la 224 de milioane de creștini în 2030.

„Conform la calculele mele, China este destinată să devină țara cu cei mai mulți creștini din întreaga lume și asta foarte curând“ a declarat Yang, specialist în sociologie și autor al „Religiei în China: Supraviețuire și renaștere sub regimul comunist „, potrivit ziarului britanic The Telegraph.

„Se va întâmpla în curând, în mai puțin timp de o generație, mulți oameni nu sunt pregătiți pentru această schimbare dramatică „. Explozia creștinismului în China va depăși țările cunoscute sub numele de „ puteri ale lumii creștine tradiționale“. În anul 2010, Statele Unite au avut în jur de 159 de milioane de protestanți și mulți observatori susțin că congregațiile sunt în scădere. Ca parte a unui pas posibil spre victorie, China trimite misionari din întreaga lume , în special în vecinătatea Coreei de Nord.

„Numărul de creștini este în mod intenționat subestimat în China, deoarece creșterea religiei se reflectă negativ asupra funcționarilor guvernamentali”, a spus Yang.

Creștinii sunt mai numeroși decât 86,7 milioane de membri ai Partidului Comunist , deoarece se crede că există aproximativ 100 de milioane de adepți ai lui Hristos în China, rapoartele sunt Financial Times. Confruntată cu această creștere surprinzătoarea creștinismului, guvernul încearcă să oprească creșterea Bisericii creștine din China. Campaniile evanghelistice sunt interzise, ​​iar bisericile autorizate sunt supuse supravegherii.

Mare Putere are Dumnezeu. Așa s-a luptat aceasta putere domonică și au pierit! Pentru ca s-au luptat cu Dumnezeu!

Rugați-vă pentru pentru frații din China! Vă rugăm să dati mai departe această stire minunată!

Amin!

Sursa: Logosul.ro