Claudiu Manda, acuzaţii grave în cazul Sorinei, din Baia de Aramă: ”Stiti unde lucreaza “taticul”, Cu ce se ocupa ? Să nu vă vină rău”

Claudiu Manda, soţul Olguţei Vasilescu, lansează acuzaţii grave în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă care a fost luată cu forța de mascați din casa fostei asistente maternale. Deputatul a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care a arătat că familia care a adoptat-o pe copilă nu este străină de transplantul de organe, în ciuda faptului că aceștia au depus la dosar avize medicale din care rezultă că toți membrii familiei sunt sănătoși.

Loading...

Claudiu Manda, soţul Olguţei Vasilescu, lansează acuzaţii grave în cazul Sorinei, din Baia de Aramă

„Dacă e așa, e EXTREM de grav! Să nu vă vină rău. Tatăl lucrează chiar la Roche, e chiar Field Engineering Specialist at Roche Diagnostics, şi a lucrat înainte la Beckman Coulter Inc.”, a scris Manda care a oferit și două linkuri care să arate că ceea ce spune este adevărat.

În continuare deputatul a transmis mesajul unui ziarist de la GorjNews. ”Stiti unde lucreaza “taticul” care statea ieri pitulat la Baia de Arama, intr-o masina prin ale carei geamuri negre privea areactiv cum era tarata pe jos Sorina, de duamna prim-procuror Piturca, si adusa la el ca un colet pe care platise 30.000 USD? La compania ROCHE. Cu ce se ocupa compania ROCHE, printre altele? Cu transplanturi de organe. Cum se zice la Romania? In regie proprie???

P.S. Dacă, legal, etapele premergatoare adoptiei fuseseră parcurse si Sorina era pregatita psihologic de transferul la noii “parinti”, daca in zona erau forte de ordine ca la capturarea lui Bin Laden, de ce dra…. nu s-au dat jos “parintii” din masina cu geamuri negre in care au stat pitulati, asteptand sa le fie servită micuța, si de ce n-au preluat-o omeneste, ca niste parinti cu doi copii care isi doresc un al treilea ca sa-l crească, si nu pentru piese de schimb???”, a scris Claudiu Manda citându-l pe Narcis Draju.

Sursa: Fabricat in Romania