Copilul aruncă mingea peste gardul curţii, însă cine i-o returnează topeşte inimile tuturor

Un videoclip adorabil a devenit în scurt timp extrem de apreciat pe internet prin nota lui plină de amuzament şi bună dispoziţie. Un băieţel de doar câţiva anişori se joacă cu un prieten mai puţin obişnuit şi nu în aceeaşi curte, ci separaţi de un gard. Ingenios nu-i aşa?

Loading...

Aceste imagini au fost filmate în Minneapolis, Minnesota, iar impactul lor în mediul virtual a adus multora zâmbetul pe buze. Lui Conway, un băieţel în vârstă de doi ani, îi place tare mult să arunce o minge peste gardul curţii, doar pentru că Dozer, patrupedul vecinului său să-şi ridice capul deasupra gardului ţinând mingea în gură pentru a i-o înapoia micuţului.

Chad Nelson, tatăl lui Conway, a postat iniţial videoclipul spunând: „Un gard nu-mi poate opri copilul de doi ani să se joace cu noul său cel mai bun prieten!” Bucuria copilului este extrem de mare şi după ce aruncă mingea peste gard în curtea vecinului el aşteaptă cu nerăbdare ca Dozer să i-o arunce înapoi pentru ca jocul să poată continua.

Videoclipul postat tatăl lui Conway pe Facebook a devenit viral, adunând peste 3,8 milioane de vizionări. „Sincer, noi credem că este minunat atunci când oamenii găsesc o formă de bucurie văzându-l pe fiul nostru jucându-se cu atâta naturaleţe. Am postat acest filmuleţ doar gândindu-ne că le vom însenina ziua familiei şi prietenilor”.

Sa nu uitam ca cei mai buni si fideli prieteni ai omului sunt caini. Atunci cand se ataseaza de tine si incep sa te iubeasca nimic nu ii mai desparte. Va propun sa va luati un animal de companie si sa fie catele.