Cowboy-ul îşi ascunde privirea de mulţime, până când patrupedul îşi intră în rol

De-a lungul anilor, am avut plăcerea să vizionăm o mulţime de animale uimitoare care au făcut spectacol alături de prietenii lor umani.

Am putut vedea cai, păsări şi câini care colaborează de minune cu proprietarii lor – arătându-şi abilităţile cu multă pasiune, dragoste şi precizie.

Acest număr, care include un tânăr îmbrăcat în ţinută de cowboy şi un câine din rasa Border Collie, este probabil unul dintre cele mai reuşite spectacole de acest gen după o lungă perioadă de timp. Nici nu e de mirare că peste 25 de milioane de oameni din întreaga lume s-au îndrăgostit de această reprezentaţie desăvârşită!

Câinele şi proprietarul său au participat cu succes la concursul de dresaj „Crufts Dog Show”. Ei au plecat acasă cu marele premiu, reuşind să câştige nu numai datorită complexităţii numărului, ci şi a sincronizării perfecte dintre om şi animal. Cu toti stim ca acesti prieteni ai omului sunt animale foarte credinciose si dedicate.

Sa nu uitam ca un astfel de animal a ajuns pe luna. Va propunem sa iubiti animalele, sa le respectati si sa aveti grija. Dumnezeu in bunatatea Sa, ne a lasat ca prieten acest animal dar si altele. Am citit recent cum un caz cum a salvat un copil, sau cum a salvat o viata de pierzare. Incaz se inbolnavesc nu renuntati la ei, nu-i alungati si ajutati sa se faca bine cat va sta in puteri.

Am intele ca acesti animali pot ajuta oameni care trec prin probleme de sanatate, fie sunt orbi, fie sunt depresivi, fie alte cauze. Sfatul nostru este sa-i iubiti.

Urmăriţi clipul şi bucuraţi-vă de armonia perfectă dintre acest bărbat şi câinele său!