Credea că își pierduse portofelul la un concert

Credea că își pierduse portofelul la un concert, dar peste o săptămână a primit acasă un pachet de la hoț. Când a văzut ce era înăuntru și ce-i scrisese în bilet, nu s-a mai putut opri din râs. Ce îi transmitea hoțul:

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din New York, pe nume Reilly Flaherty, a avut o surpriză neașteptată la o săptămână după ce și-a pierdut portofelul care era plin cu acte și bani, la un concert la care participase nu demult.

Reilly tocmai verifica întreaga corespondență primită când a dat peste un plic în care se aflau toate cardurile și actele sale, dar nu și banii, abonamentul de metrou și portofelul, motivul avea să îl afle imediat fiindcă în plic era și un scurt bilet de la cel care îi furase portofelul.

Loading...

Iată ce scria pe bilet:

,,Dragă Reilly Flaherty, ți-am găsit portofelul și carnetul de conducere, așa ți-am avut adresa. Îți trimit înapoi cardurile și tot ce aveai important în el. Am păstrat banii pentru că aveam nevoie să îmi cumpăr marijuana, abonamentul la metrou pentru că o cartelă e 1,15 de dolari, dar și portofelul pentru că arată bine. Să ai o zi bună. Pa-pa.
– Anonim”.