„Credința și familia sunt cele mai importante” Actorul Mark Wahlberg

Actor, fost model, rapper și compozitor pro-familie? Ei bine, se poate. Mark Wahlberg, un celebru actor american nominalizat la două premii Oscar a spus că „nimic nu este mai important decât credința și familia”. Mark a vorbit într-un interviu recent despre rolul din cel mai nou film „Instant Family” și despre valorile care îl definesc:

Loading...

„Am fost foarte binecuvântat și norocos. Nădejdea pe care mi-am pus-o în credință și în familie mi-au permis să realizez foarte multe lucruri” a declarat Mark pentru Christian Post.

Mark Wahlberg este căsătorit de 10 ani cu soția lui, Rhea Durham, și au împreună patru copii. Într-o excursie recentă la New York au ales să meargă la biserică într-o seară de sâmbătă în loc să participe la un spectacol pe Broadway, spunând că familia și credința sunt totul pentru el și acesta este modul în care îi place să-și înceapă și să-și încheie ziua.

„Instant Family” va fi un film despre un cuplu care ia acasă trei copii abandonați. La fel ca și în viața reală, cei care fac un gest atât de frumos trec prin bucurii și greutăți: „există o perioadă de lună de miere, apoi realitatea devine destul de dificilă. În cele din urmă cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt și încearcă să lupte pentru acești copii”, a spus Mark Wahlberg.

Cred ca nu exista moment mai frumos decat atunci cand omul realizeaza ca familia si credinta sunt cele mai importante lucruri din viata omului. Doamne da-ne minte si curaj sa putem recunoaste marimea puterii Tale si a milei tale.

Sursa: Stiri pentru viata