Cristi Boariu: Aveți mare mare grijă pe cine ajutați. Dacă mi s-ar întâmpla astfel de lucruri pentru prima dată nu le-aș afișa aici. Nu sunt adeptul ieșitului în public cu gunoaie. Dar sunt o grămadă de lupi îmbrăcați în haine de oi care caută să ne înșele.

Cristi. Boariu : ”Aveți mare mare grijă pe cine ajutați. Dacă mi s-ar întâmpla astfel de lucruri pentru prima dată nu le-aș afișa aici. Nu sunt adeptul ieșitului în public cu gunoaie. Dar sunt o grămadă de lupi îmbrăcați în haine de oi care caută să ne înșele. Afisez această conversație cu acest individ doar ca să nu cadă și alții în plasă la astfel de oameni (cine știe câți au căzut deja).

A fost ajutat de Daniel H. (un bun prieten de-al meu din Anglia) în trecut și l-am mai desconspirat încă o dată iar acum a venit sub alt nume. Profilul lui il gasiti aici: https://www.facebook.com/rock.balboa.14203 (bineînțeles că l-a șters între timp).

Nu e doar o persoană. Sunt multe astfel de specimene. Să nu uităm un lucru: oamenii lui Dumnezeu care sunt în nevoie nu cer ei personal la nimeni pentru ei ajutor. Ci se pun pe genunchi și se roagă și Dumnezeu intervine când dorește El și prin cine dorește El.

Loading...

Biblia nu spune că cel neprihănit nu ajunge în nevoie vreodată. Nici nu spune că nu poate fi sărac. Dar spune clar că cel neprihănit nu cerșește.

„Am fost tânăr şi am îmbătrânit, dar n-am văzut pe cel neprihănit părăsit, nici pe urmaşii lui cerşindu-şi pâinea. ” Psalmii 37:25

!!!!! DAR !!!!!!

„Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credinţă, ca să se alipească de duhuri înşelătoare şi de învăţăturile dracilor,” 1 Timotei 4:1

„abătuţi de făţărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnaţi cu fierul roşu în însuşi cugetul lor.” 1 Timotei 4:2

Dumnezeu să aibe milă și să ne dea călăuzire pe cine să ajutăm. În niciun caz astfel de oameni care nu au absolut nicio frică să folosească Biblia pentru foloase personale.

Ps: Azi noapte (5 Iulie) am avut un vis. O persoană folosea un limbaj deosebit de religios si biblic ca să-mi spună ceva. Iar la un moment dat s-a oprit și a tras o înjurătură „pe cinste”. Am rămas uimit cum poate cineva asa de ușor să folosească versete biblice și dintr-o dată să înjure. Acum nu mai sunt uimit. Diavolul știe bine Biblia.

„Ce vă zic vouă, zic tuturor: ‘Vegheaţi!’”” Marcu 13:37

Mai jos discutia fratelui Cristi. Boariu cu impostorul.”