Cristi Boariu – Viața duplicitară + (mărturie personală)

Ce sunt eu, o mărturie sau o pricină de poticnire ?

Loading...

Este o întrebare la care ar trebui să răspundem fiecare din noi şi poate că am fi tentaţi să spunem că noi nu avem nimic de-a face cu pricina de poticnire. Eu mă rog ca Dumnezeu să ne ajute pe fiecare din noi, ca intr-adevăr să fim o mărturie a Domnului Isus pe acest pământ.

Cum se poate atunci, ca in vremuri ca acestea bisericile noastre cresc prea puţin, atât numeric cât şi spiritual? Cum se poate că privim în bisericile noastre la generaţia care vine după noi şi este fără perspective, fără viziune şi ne întrebăm cine va continua lucrarea mai departe?

Cum se poate ca in bisericile noastre problemele în familie, despărţirile să devină aproape normale? Cum este posibil ca atât de mult să lăsăm lumea să pătrundă în noi şi în bisericile noastre, încât cei nemântuiţi aproape nu mai fac diferenţa între noi şi ei?

Sunt nişte întrebări la care le găsim răspunsul doar privind în Sfânta Scriptură şi doresc să privim împreună la câteva adevăruri legate de cei ce sunt pricini de poticnire in Biserică.

Totodata privind la aceste adevăruri să ne cercetăm şi să lăsăm ca Duhul Sfânt să ne schimbe viaţa, să ne pocăim înaintea lui Dumnezeu şi să hotărâm să trăim cu seriozitate şi în sfinţenie în fiecare zi a vieţii noastre pe acest pământ.