Cristina se simtea balonata si a mers la spital. Ajunsa la urgenta, medicii i-au spus ca e gravida. Ea insista ca e imposibil asa ceva, dar doctorii i-au zis ca nu vrea sa-si recunoasca sarcina

Cristina Bordianu are o poveste cu totul speciala. Ea a reusit sa supravietuiasca si sa invinga chiar cancerul ovarian, asta in ciuda faptului ca boala a fost depistata cand era deja intr-un stadiu avansat.

Loading...

Femeia povesteste cu lacrimi in ochi prin ce a trecut inainte sa afle de boala, dar si dupa ce a fost diagnosticata.

Cristina Bordianu a aflat ca sufera de cancer ovarian la varsta de 43 de ani, dupa ce o perioada foarte lunga de timp s-a perindat prin cabinetele a numerosi medici si a facut o multime de analize.

Ea spune ca si-a facut toate testele care i-au fost recomandate atat de medicul de familie, dar si de medicii specialisti, insa nu parea sa aiba nimic.

Vezi si „Am divortat la 42 de ani si am plecat sa fac niste cursuri in strainatate. Acolo l-am cunoscut pe Filip, cu 20 de ani mai tanar ca mine. Am trait cea mai frumoasta poveste de dragoste…”

”Primele simptome sunt usor de confundat. Ma balonam si aveam dureri in partea superioara a abdomenului. Ma suspectau ba de ceva probleme ale colonului, ba de splina marita. Am facut mai multe ecografii si mi-au spus ca intr-adevar am splina marita.

Numai ca splina era marita pentru ca ea acoperea tumoarea, nu din alte motive. Iar eu asta nu stiam”, ne-a povestit Cristina Bordianu.

Dupa mai multe tratamente si analize, cand simptomele s-au agravat, Cristina, care era deja mama, a mers la urgenta la Spitalul Municipal. La Triaj, unde personalul medical trebuie sa indrume pacientii catre sectia de care au nevoie i s-a spus ca este cu siguranta insarcinata.

”Am mers la urgenta pentru ca eu eram deja foarte umflata si nici nu mai puteam respira. La Triaj mi-au spus ca sunt insarcinata. Eu eram deja mama, stiam ce inseamna o sarcina. Plus ca de la o sarcina te umflii in halul in care eram eu dupa luni bune, nu intr-o singura luna cum era in cazul meu.

Dar au insistat, mi-au spus chiar si cum e asezat copilul, ca e cu picioarele in sus si de acolo si presiunea care nu ma lasa sa respir. Eu le spuneam ca este imposibil, ele imi spuneau ca nu vreau sa-mi recunosc sarcina. De ca si cum ar fi fost o rusine pentru mine sa fiu insarcinata”, a mai povestit Cristina Bordianu.

Cand am aflat diagnosticul, am uitat si drumul spre casa

Intr-un final, dupa ce a trecut prin momente mai mult decat stanjenitoare si a fost tratata de ca si cum facuse vreun lucru rusinos si nu voia sa-l recunoasca, Cristina a fost supusa unor analize mai amanuntite.