„Cu sufletul indurerat va anuntam ca eroul nostru a murit. A plecat linistit, inconjurat de familie si in bratele sotiei sale…” Tanarul s-a stins din viata, la doar 25 de ani. Cutremurator ce s-a intamplat cu catelul sau

Poveste cutremuratoare in Scotia, acolo unde tanar a murit rapus de cancer. La numai 15 minute dupa, a murit si cainele preferat al acestuia.

Loading...

Stuart Hutchison, un tanar in varsta de 25 de ani din orasul Alloa, Scotia, a incetat din viata in data de 11 august, iar la un sfert de ora dupa a murit si cainele sau.

Povestea a devenit virala pe internet.

Stuart Hutchinson a fost diagnosticat cu tumora cerebrala in anul 2011. De-a lungul anilor, tanarul si-a luat mai multe animale.

Printre acestea si Nero, un bulldog francez de care era extrem de atasat. patrupedul a murit la scurt timp dupa ce stapanul sau a fost rapus de cancer, dupa cum a anuntat mama lui Stuart, Fiona Conaghan, pe o retea de socializare.

„Cu sufletul indurerat va anuntam ca eroul nostru, Stuart Huttchinson, a murit. A plecat linistit, inconjurat de familie si in bratele sotiei sale, Danielle, dupa o lupta de opt ani cu cancerul…

… Din pacate, aproape in acelasi timp cu Stuart a murit si prietenul lui fidel si drag, catelul Nero. Vor fi impreuna pentru totdeauna”, este mesajul Fionei Conaghan.