Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Gabrielei Cristea

Pe 24 august, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar slujba de cununie a fost una cum nu se poate mai emoționantă. Alături de ei au fost toți cei dragi, iar Gabriela Cristea a fost o mireasă cu adevărat superbă!

Celebra moderatoare a avut 2 rochii albe, căci ținând cont de faptul că petrecerea a fost la ea și la Tavi acasă, a vrut să se simtă mai comod și a renunțat la prima rochie, cea din tulle.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele pe 24 august, în fața lui Dumnezeu, alături de toți cei dragi. Pentru ziua cea mare, Gabriela a ales pentru biserică o rochie superbă, cu un decolteu adânc ce îi punea sânii în evidență, din tulle și cu un accesoriu din piere preioase, în talie.

Cu toate acestea, imediat ce a ajuns acasă și a terminat cu ședința foto, frumoasa moderatoare tv a renunțat la prima rochie și a îmbrăcat-o pe cea de-a doua, și aceasta fiind la fel de interesantă.

Cea de-a doua rochie pe care Gabriela Cristea a avut-o la nuntă a fost una de vară, lejeră, fără mâneci și extrem de vaporoasă, astfel că nu este de mirare că miresica nu a stat jos o clipă, ci a dansat și s-a distrat cât a fost noaptea de lungă!

De asemenea, frumoasa Gabriela Cristea a renunțat la voal, alegând să poarte, toată noaptea, minunata tiară cu care a intrat în biserică.