Cum a murit soţia lui Florin Salam

Momente grele în familia lui Florin Salam. Manelistul a suferit enorm după decesul frumoasei sale soții, Fănica, la doar 27 de ani. În urma ei, a lăsat un soț îndurerat și doi copii mici.

În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya. Din dragostea celor doi, au apărut şi comorile lui artistului:

Betty şi Dani. O nenorocire, însă, s-a petrecut după doar doi ani de la căsătorie. Soţia a murit la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice. Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav. Ștefania Stoian, alintată Fănica, a făcut septicemie, apoi blocaj renal.

Loading...

Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme.

Florin Salam n-a ştiut niciodată că Fănica era infectată cu virusul hepatitei C. Ștefania Stoian s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009, la spitalul Floreasca din Capitală. Solistul și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre, cu care are trei copii, însă Fănica va rămâne veșnic ”prințesa inimii lui”

„Eu n-am fost niciodată pregătit să ştiu, bă, e ceva cu ea şi mă aşteptam. Mergeam şi cântam în fiecare zi şi ştiam că totul este bine. Şi, într-o zi, am aflat că trebuie să merg la un spital pentru că este acolo.

Asta e tragedia cea mai mare, pentru că atunci când te aştepţi şi ştii ceva, eşti pregătit altfel”, spunea Salam, după moartea Fănicăi, la emisiunea Iulianei Marciuc de la TVR2, ”Destine ca-n filme”, de acum 3 ani.

„Pe Fănica mea am s-o iubesc câte zile voi trăi pe acest pământ. Eu ştiu doat atât: că o iubesc şi acum la fel de mult, şi cum o iubesc pe Betty, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum îl iubesc pe Dani, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum o iubesc pe cea mică, o iubesc şi pe Fănica”, mai spunea Salam.