,,Cum arata mama mea” – compunerea amuzanta a unui copilas. Tata radea cu lacrimi

Mama mea este slabanoaga. Adica tuturor le spune ca este slaba. Ea are picioare nu prea lungi iar la talpa are picioarele plate.

Loading...

Capul ei este un pic mai mare decat al meu, pentru ca ea este foarte desteapta. Pe fata are ochi de culoare gri – verde si gene lungi, iar pe pleoape are farduri albastre. Sprancenele ei pot fie de culori si forme diferite – cum le deseneaza.

Nasul ei este obisnuit, dar putin coroiat, din cauza ca ea a cazut in copilarie de pe bicicleta pe nas. Buzele ei eu nu stiu de ce culoare sunt, pentru ca ea le vopseste cu diferite rujuri permanent, in dependenta de hainele pe care le imbraca: rochie de seara sau haine de casa, bluza cu fusta la serviciu, si asa mai departe…

Pe fata mama mai are dinti drepti si aproape albi. Ea are un gat foarte lung, pe care vad tot timpul ca poarta un lantisor cu o piatra scumpa. Ea este lata in spate, dar ii sta bine. Mama are maini frumoase feminine, iar pe ele intotdeauna ii sunt vopsite unghiile cu oja.

Ea le vopseste cu alb sau oja transparenta. Imi pare ca noi cu mama avem oase foarte largi si din aceasta cauza mama are un bazin foarte mare. Picioarele ei sunt drepte, caci ea nu le-a frant niciodata.

Eu cred ca mama mea ar putea deveni un model, dar! Ea este foarte scunda si din aceasta cauza nu o va lua nimeni.

P.S. Tata plangea si m-a rugat foarte mult sa nu ii fac o descriere.