Cum arăta primul iubit al Andrei. Dragos a aruncat bomba: “I-as face mult rau daca as dezvalui de ce ne-am despartit!”

Inainte de relatia cu Maruta, Andra a mai avut o idila, dupa cum a amintit de curand, care a inceput pe la varsta de 15-16 ani si s-a incheiat in 2005. Dragos, fostul ei iubit, ar fi “terorizat-o” dupa aceea cu telefonaele.

Loading...

Andra s-a despartit de Dragos Caploiu, de la trupa Groove, dupa doi ani si jumatate de relatie, exact inainte de festivalul Cerbul de Aur, din septembrie 2005.

Atunci cei doi s-au sicanat prin intermediul ziarelor. Mai intai au aparut declaratiile artistei care sustinea ca fostul iubit o “terorizeaza” cu telefoanele, si ca nu este de acord cu aceasta despartire.

A urmat apoi declaratia lui Dragos care a tinut sa specifice ca despartirea dintre el si solista a fost una civilizata. “Eu nu m-am certat cu Andra, pur si simplu ne-am despartit, ceea ce este cu totul altceva. Am incercat sa ramanem prieteni.

Am fost impreuna cu Andra doi ani si jumatate. Ne-am despartit cu o saptamana inainte de Cerbul de Aur si am hotarat atunci, de comun acord, sa pastram distanta si sa nu mai tinem legatura, nici macar telefonic, pentru a nu-mi face nici mie si nici ei rau, mai ales ca ea avea sa se prezinte la festival.

Asa se face ca in ziua in care Andra urma sa intre pe scena, cu putin timp inainte, i-am dat un mesaj in care i-am urat succes. Asta a fost tot”, a povestit fostul iubit.

Caploiu a mai dezvaluit atunci ca cea care dadea telefoane era de fapt chiar actuala sotie a lui Maruta: “Dupa, Andra m-a sunat, iar eu nu i-am raspuns. Au urmat cateva mesaje din partea ei, in care imi cerea sa-i raspund la telefon pentru ca vrea sa-mi auda vocea si sa-i urez succes. Mi-a scris intr-un mesaj ca aceasta ar fi ultima ei dorinta, de a-i raspunde la telefoane.

Nu am facut-o pentru ca asa am considerat ca este mai bine. Asa cum am spus si pana acum, contrar celor aparute in presa cum ca eu am terorizat-o cu telefoanele, imi rezerv dreptul de a infirma”, a marturisit Dragos.

Si totusi, fostul iubit al Andrei a subliniat atunci ca “probabil” i-ar face ei “foarte mult rau” daca ar dezvalui motivele pentru care s-au despartit. Insa, pentru a nu da apa la moara presei, Dragos a mentionat ca nu s-au despartit din cauza unei a treia persoane care ar fi intervenit intre ei:

“Nu este vorba despre asa ceva. Cel putin eu asa stiu. Atat eu, cat si Andra pot spune ca nu am calcat stramb niciodata!”