Cum arăta Viorica Dăncilă, în tinerețe, pe vremea când locuia la Videle. Imagine inedită cu familia Dăncilă, imediat după Revoluție

Imagine rara: cum arata Viorica Dancila in tinerete, la varsta de 29 de ani, pe vremea cand nu era cunoscuta in politica.

Loading...

Viorica Dancila, premierul demis al Romaniei, a dezvaluit intr-un interviu mai multe detalii nestiute din viata personala.

Viorica Dancila a dezvaluit ca momentul in care l-a infiat pe Victor, fiul ei, a fost unul care i-a schimbat radical viata pe toate planurile.

Premierul Romaniei spune ca aducerea lui Victor in familie a fost o adevarata provocare, deoarece conditiile materiale pe care le avea atunci nu erau cele mai fericite.

Viorica Dancila locuia la acel moment in Videle, intr-un apartament cu doua camere.

“După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistențe, ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Când era greu, trebuia să depășim pentru că era Victor. El a devenit răsfățatul familiei.

“La început n-au înțeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 și erau condițiile puțin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci”, a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dancila a dat publicitatii si o poza in care apare alaturi de familia ei, la varsta de 29 de ani.

Iata cum arata premierul Romaniei atunci: