Dan Antonescu: ‘Dinca s-a dat de gol!’. Unde ar fi acum Alexandra

Dan Antonescu, expertul criminolog, a indentificat o posibila dovada a faptului ca Gheorghe Dinca nu ar fi uci’s-o pe Alexandra ci, de fapt, aceasta a fost ‘livrata’ de individ unei retele de trafi’canti de carne vi’e.

Loading...

„Il suspicionez ca fiind unealta unor oameni care se ocupa cu traf’icul de persoane. De ce spun asta: el indeplineste niste conditii foarte greu de gasit la alte persoane. Omul acesta are probleme psihice – are 8 sau 10 internari, e adevarat nu peste niste afectiuni extraordinar de grave.

Ma intreb eu medicul care l-a internat si l-a tratat a anuntat cumva Politia ca are sun tratament un bolnav u cu probleme psihice si ca acel bolnav are permis de conducere? Nu! Era absolut obligat sa o faca.

Cine are la indemana un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat, cu niste fixatii de ordin psihiatric, care poseda permis de conducere. Atunci cand faci taximetrie intr-o zona ca asta foarte mica nu se poate sa nu ai sprijinul cumva, umbrela cuiva tinuta deasupra. Cineva l-a acoperit”, a spus Dan Antonescu la Antena3.

„De ce te preocupi de asa ceva daca ai de gand sa o om’ori? E clar ca nu acesta era scopul. Ea trebuia ‘livrata’ la parametrii corespunzatori”, a adaugat Dan Antonescu, in interviul acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, relateaza Romania Tv.