Dan Negru: Până la urmă, nu despre Moș Crăciun e Crăciunul ci despre locul ăsta : Betlehem

Dan Negru:” Până la urmă, nu despre Moș Crăciun e Crăciunul ci despre locul ăsta : Betlehem

Până la urmă, nu despre Moș Crăciun e Crăciunul ci despre locul ăsta. Bethleem. Locul unde s-a nascut Isus Hristos de Craciun.”

A avut dorinta sinceră de a vedea locul unde Domnul Hristos S-a născut și din cuvintele sale a fost impresionant. Nu cred că există om care să calce pe Pământul Sfântul și să nu fie impresionant.

Dan Negru și-a mai exprimat punctul de vedere și în cazul pui Billi Grahame

https://www.facebook.com/260001637374642/posts/2370206666354118/

Dan Negru și-a mai exprimat și punctul de vedere și în cazul evanghelistului Graham.

“Breaking news-ul mondial e ca a murit Bill Graham! Sunt creștin-ortodox dar evanghelistul Graham m-a mișcat întoteauna! A fost unul din cei mai influenți oameni ai planetei.

Ultimii 12 președinți americani si-au dorit sa aibă cel puțin o întrevedere cu el. Zilele astea ma uit la “Crown” și Netflix ii dedica un episod in care arată influența pe care a avut-o asupra Reginei Angliei. A predicat in fata a peste jumătate de miliard de oameni din 189 de tari! “A scris Dan Negru

A fost cel mai important promotor al creștinismului din ultimii 100 de ani.

Billy Grahame:  Reverendul Billy Graham a murit la domiciliul său din Montreat, Carolina de Nord, a confirmat un purtător de cuvânt al familiei.

Liderul religios, cunoscut de milioane de oameni din întreaga lume, a murit la vârsta de 99 de ani. Călătoria spirituală a lui Billy Graham a început cu peste 60 de ani în urmă în 1949, cu prima sa cruciadă în Los Angeles, CA. Livrarea de foc a reverendului și-a lansat cariera ca predicator național capabil să atragă mulțimi mari.

El și-a dezvoltat puternicul stil de vorbire după ce a ascultat predicatorii de renaștere a cortului în sud-est. Graham a crescut la ferma de lapte a tatălui său din Charlotte.
Graham a devenit primul predicator care a ajuns la milioane cu un nou amvon electronic. Majoritatea cruciadelor sale, inclusiv cea din Asheville, în 1977, au fost filmate și înregistrate sub formă video pentru emisiunile naționale.