Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Mesajul emoționant postat de prezentatorul tv

Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Celebrul prezentator trece printr-o perioadă dificilă. Dan Negru a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care spunea că și-a pierdut cel mai bun prieten. Animalul de companie al moderatorului tv s-a stins din viață.

Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Toată lumea îl cunoaște pe celebrul prezentator, mai ales că de câțiva ani, milioane de români petrec ultima zi din an urmărindu-i emisiunea iconică. Dan Negru este unul dintre cei mai aprecianți prezentatori de televiziune din România. De-a lungul anilor a cunoscut numeroase personalități, reușind să creeze o legătură strânsă cu unii dintre ei.

Recent, vedeta tv a postat un mesaj emoționant pe Facebook. Pufi, animalul de companie al acestuia s-a stins din viață. Micuțul Pufi avea 16 ani, dar a fost alături de prezentatorul tv întotdeauna. Dan Negru a declarat că animalul a fost un prieten adevărat care mereu i-a transmis iubirea și bunătatea. “Mi-am pierdut în dimineața asta singurul prieten. 16 ani eu am fost întreaga lui lume și el a fost ‘omul’ meu preferat.

Am întâlnit mulți oameni care de departe păreau ceva și de aproape erau altceva. Câinii sunt așa cum par… Îi spuneam Google, și-l alintam Pufi. Era un ciobănesc mioritic uriaș și pentru mine, Pufi avea blană în loc de aripi. A fost singurul care cerea puțin și merita mult…De azi, pe lângă tata și bunici, mai am și un câine care mă așteptată… MULȚUMESC pentru toți ani ăștia! Pufi e de azi dincolo de soare…”, a spus Dan Negru pe pagina sa, scrie Radactia.ro