Dany Vicol face parte dintr-o familie controversată din România! Am aflat cine este soția lui

Au trecut trei zile de la durerea provocată de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, dar aproape de la o oră la alta ies la iveală noi informații despre acesta, dar și șoferul care a murit nevinovat.

Loading...

De curând s-a aflat că Dany Vicol făcea parte dintr-o familie controversată din România. Toate astea s-au întâmplat în urma căsătoriei cu femeia care i-a dăruit doi copii.

Dany Vicol face parte dintr-o familie controversată din România
În vârstă de 24 de ani, Dany Vicol a lăsat în urma lui o soție îndurerată și doi copii mici orfani de tată: fiul lui are patru luni, iar fiica sa, șapte ani.

Tânărul mort în urma accidentului rutier produs de Mario Iorgulescu era rudă cu o vrăjitoare. Partenera lui de viață este una dintre nepoatele acestei controversate femei, relatează spynews.ro.

Un martor a povestit ultimele clipe de viață ale lui Dany Vicol

Matei este un șofer care a văzut incidentul înfiorător. De altfel, el este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicați în tragedia înregistrată la finele săptămânii trecute în Chitila.

“Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată.

Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis: «Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!».

A apucat să mai clipească o dată și… gata! M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică.

Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a mărturisit Matei într-un interviu oferit pentru CANCAN.RO

Potrivit surselor din anchetă, acul vitezometrului din bordul bolidului lui Mario Iorgulescu la 240 de km/h.