De ce nu și-a sunat fiica mama Cristinei Țopescu de revelion. Rodica locuia în București

Mama Cristinei Țopescu are 78 de ani și s-a mutat la București pentru a fi mai aproape de fiica ei.Totuși,mulți s-au întrebat de ce nu a sunat-o pe aceasta, iar Rodica,îndurerată,a spus că știa de problemeleCristinei și că aceasta se izolase în preajma sărbătorilor.

Medicul Monica Pop a povestit,în timpul unei emisiuni de la Antena 3–”Sinteza Zilei” – că nu a cunoscut-o pe mama Cristinei Țopescu decât ca pacientă.Aceasta a aflat din mass-media de moartea fiicei sale,iar durerea este incomensurabilă.

”Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme.Eu nu am știut.O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă.Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media.Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie,din nicio Germanie, era aici. (…)

Loading...

S-a întors din Germania pentru Cristina.A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București.A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina”,a dezvăluit medicul Monica Pop la emisiunea”Sinteza zilei”, de la Antena 3.

”Mi-a zis că nici măcarn-a sunat-o”

Moartea unei cățelușe a afectat-o foarte tare pe Cristina Țopescu,iar acesta a fost și motivul pentru care și-a pus,spune medicul Monica Pop,”un scut împotriva oamenilor”.Chiar și mama ei ști8a despre această supărare a fiicei sale, și tocmai de aceea nu a sunat-o în noaptea de Anul Nou.

”Cristina se izolase.Ea avea un scut împotriva oamenilor,pe care-l punea din când în când, depinde de ce se-ntâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor,am știut că avea un cățel foarte grav bolnav.Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul.

Am întrebat-o pe doamna Rodica,nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou?Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o,pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei.

Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că,atunci când se va mai estompa durerea asta,va scoate ea capul.Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”,a mai spus medicul la același post de televiziune.